Wednesday, July 1, 2015

Update 2: Fietsen in de stad met de meeste files ter wereld

Dag 3:

Recreational Bangkok Biking: Zon, Zweet en Thip Samai
Vandaag uitslapen, althans, langer dan gisteren. Om half 9 werden we opgehaald om te gaan fietsen. Na een klein uurtje in de auto kwamen we aan op de bestemming: Recreational Bangkok Biking. Hier moesten we nog even wachten op de gids, die zat vast in de file.

Na een half uurtje konden we de fiets op en zijn we vertrokken, de "urban jungle" in. Uiteraard zijn ook hier weer video's van die nog volgen.
Na een korte tour door de slums van bangkok kwamen we aan bij het water, de Chao Phraya, hier zijn we overheen gegaan met een bootje om naar een (bijna) eiland te gaan in het centrum van bangkok:Hier veranderde de "urban jungle" voor een heuze jungle.

Na een tijdje kris-kras over soortgelijke betonnen paatjes kwamen we aan bij een klein restaurantje waar we hebben gegeten. Hierna zijn we naar een tempel op het eiland gegaan en zijn we weer terug over de Chao Phraya gegaan, in totaal een trip van zo'n 4 ~ 5 uur.


's Avonds zijn we gaan eten bij Thip Samai een restaurantje in chinatown wat erg bekend is en hoog aanbevolen stond in de foodguide. En toen we daar aankwamen was het wel duidelijk dat het eten er goed zou zijn:No comments:

Post a Comment