Wednesday, July 8, 2015

Update 5: Nakhon Sawan, Chiang Mai en rust

Dag 9:

Yang Sung: Rust
In Yang Sung, of "op het platteland" is het rustig, heel rustig. Vandaag is de eerste dag dat ik heb uitgeslapen! En wel tot half 11!
Na een rustige lunch zijn we naar de versmarkt gegaan met de motor. Rustig eens rondgekeken en weer, met wat kleine spulletjes, terug gegaan. Daarna avondeten en... DEET, 50% minimaal, het stikt namelijk van de muggen, allemaal jonkies omdat ze nu net na de regen uitkomen. In deze ene avond ben ik helemaal leeg geprikt.

Dag 10:

Nakhon Sawan: Tjue Thip
Vandaag zijn we op bezoek gegaan bij Tjue Thip, die in Nakhon Sawan woont. Eerst zijn we naar het huis van de ouders gereden, even later kwam ze van het werk af en zijn we met zen alle gaan lunchen:
Hierna zijn we nog wat boodshappen gaan doen en hebben we daarna weer gegeten in Yang Sung.

Dag 11:

Chaing Mai: Berg en Dam?
Vandaag zijn we vroeg vertrokken voor Chiang Mai, een stad zo'n 400 km boven Yang Sung. Hier zullen we de komende twee nachten blijven in het Boss hotel. Onderweg zijn we langs de Bhumibol Dam gegaan en hebben we daar rond gekeken:
Aangekomen in Chiang Mai zijn we, na het inchecken, kort naar het ... park gegaan om even rond te kijken, en daarna gaan eten in een van de bekendste straatrestaurantjes in Chiang Mai: The lady in the cowboy hat.Hierna zijn we vroeg naar bed gegaan om morgen vroeg er weer tegenaan te kunnen.

No comments:

Post a Comment